Biobased Business Dag Oost-Brabant

Bioboost Oost Brabant organiseert op 22 januari 2015 de Biobased Business Dag in Helmond. Gedurende deze dag komen ook innovatieve partijen in beeld die zich richten op duurzame energie uit natuurlijke bijproducten.

Waardevolle stoffen uit agrarische reststromen kunnen volledig benut en omgezet worden naar new business. Oost-Brabant telt veel agrofoodbedrijven en de technologische kennis is uitzonderlijk. De marktkansen voor het verzilveren van agrofoodreststromen zijn in deze regio groot. Daarom slaan partijen de handen ineen onder de naam Bioboost Oost-Brabant. Zij willen deze ontwikkeling versnellen door bij te dragen aan concrete projecten, waarbij de markt altijd het uitgangspunt is. De Biobases Business Dag dient ook dit doel.

» terug naar actueel overzicht
Bi-energy

Innovatie ontketend: 10/09/15

Innovatie Ontketend is een evenement waarin de innovatie-uitdagingen van het grootbedrijf en het oplossend vermogen van het MKB elkaar vinden. De editie van 10 september 2015 in Aalsmeer staat geheel in het teken van de Aerospace sector (luchtvaart en luchthavenlogistiek), met een focus op 'smart' uitdagingen en oplossingen.

» lees verder

© 2023 BI-ENERGY.PRO | Disclaimer | Privacy beleid