Opvolger Dutch Greentech Fund

Menzis, Rabobank, Wageningen UR, TU Delft en het Wereld Natuur Fonds hebben een nieuw investeringsfonds opgericht: SHIFT Invest.

Het fonds investeert in ambitieuze Nederlandse ondernemingen met innovatieve technologieën of oplossingen binnen onder meer de bio-based economie. SHIFT Invest heeft als doelstelling om, naast een financieel rendement, impact te creëren op het gebied van duurzaamheid en gezondheid.

SHIFT staat voor “Sustainability and Health Impact through Food & agri Transitions”. SHIFT Invest is het vervolgfonds van het Dutch Greentech Fund. Met de toetreding van nieuwe investeerder Menzis wordt een verbreding van het investeringsdomein ingezet.

» klik hier voor meer informatie


» terug naar actueel overzicht
Bi-energy

Vakbeurs Energie: 6-8/10/15

Vakbeurs Energie zal van 6 t/m 8 oktober 2015 in Den Bosch gehouden worden en geeft bezoekers antwoord op twee kernvragen: hoe kom ik aan mijn energie? En vervolgens: hoe zet ik deze optimaal in? Deze tweede vraag splitst zich daarbij verder uit in de toepassing bij gebouwen en de toepassing in het proces. Daartoe zijn binnen de Vakbeurs Energie twee specifieke platforms ingericht: Energie & Gebouw en Energie & Industrie.

» lees verder

© 2019 BI-ENERGY.PRO | Disclaimer | Privacy beleid